Салата

Бела салата

Состојки:

300 гр Тестенини
150 гр Шунка
3 варени Јајца
100 гр Маринирани печурки
200 гр Тврдо сирење
350 гр Павлака
150 гр Мајонез

СЛИЧНИ РЕЦЕПТИ

Салата со марула и месо

mojakujna

Царска салата ( Зимница)

мојакујна

Руска Салата

мојакујна