background img
Јан 13, 2018
4019 Views
Коментарите се исклучени на Гербер погача

Гербер погача

Written by

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=IASsN13vcXg” align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Состојки:

250 мл Млеко
1 лажичка Шеќер
45 гр Квасец
120 мл Масло
4 Јајца
Лажиче и половина сол
620 гр Брашно
Сусам
Лупени семки
200 гр Крем сирење

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Article Categories:
Погачи
Mr. Jackson
@mrjackson