Пита

Пита од лепчиња со виршли и јајца

Состојки:

8 Парчиња леб тост
100 мл Млеко
2 Јајца
3 големи парчиња Сирење
100 гр Свеж спанаќ
2 Виршли
5 Варени јајца од препелица
80 гр Рендана моцарела

СЛИЧНИ РЕЦЕПТИ

Пита од компири

мојакујна

Пита со месо и сирење

mojakujna

Пита со сирење

mojakujna