Закуска

Ролни од лиснато тесто со шунка, пиперка и кашкавал

Состојки:

4 Свежи пиперки
По желба Кашкавал
6-8 парчиња Шунка,Сланина или Врат
Лиснато тесто-готово

СЛИЧНИ РЕЦЕПТИ

Крем супа од шапеги од тиква

мојакујна

Полнети печени компири

mojakujna

Поховано Топено сирење со готови кори

мојакујна