background img
Јул 12, 2021
117 Views
Коментарите се исклучени на САМ СВОЈ БАРМЕН – Епизода 1 (Bulleit Bourbon)

САМ СВОЈ БАРМЕН – Епизода 1 (Bulleit Bourbon)

Written by

Коктел BLT
– Bulleit 50мл
– Дополнете со Imperdibile Superior Italian Tonic
– Лимон
Декорација: Парче лимон
Тип на чаша: Highball retro

Коктел Bulleit Old Fashioned
– Bulleit 50мл
– Angostura bitter 2-3 капки
– Шеќерен сируп 5мл
Декорација: Кора од портокал, чоколадо
Тип на чаша: Old fashioned

Сите состојки од денешната епизода може да ги набавите на веб продавницата на Гемак https://gemak.mk/prodavnica

Конзумирајте одговорно и не заборавајте, секој може да биде
#самсвојбармен!

Article Categories:
Пијалоци
Mr. Jackson
@mrjackson