Author : мојакујна

Главно јадење

MAGGI полнети пиперки

мојакујна
Во традиционалниот рецепт за полнети пиперки воведовме летен модерен „twist“. Доколку ви се допадна оваа идеја, направете и самите своја верзија на ова јадење, па...